Eerste Natural Running Day

Ben  je als gevorderd of beginnend loper op zoek naar simpele, toepasbare informatie rond voeding, hartslag of lactaat, wil je nog iets doen aan je loopstijl, plan je een eerste marathon of vraag je je af wat natural running eigenlijk is? Dan is de eerste Natural Running Day iets voor jou.

Op zaterdag 25 juni organiseert Footrooms Running Academy de eerste Natural Running Day in het teken van de optimale loopbeweging, yoga for runners, de geheimen van lactaattesten en gezonde sportvoeding.

We starten om 9 uur met een toelichting en training rond natural running – een opfrissing voor velen en een nieuwe wereld voor anderen – Luc Acke van Royal Yoga geeft een introductie rond yoga for runners als ondersteuning van de optimale loopbeweging, Bart Raes van SmartSport licht het nut van lactaattesten toe en Dirk Baelus, oprichter van Innerme, vertelt over zijn evolutie als topatleet en het belang van gezonde sportvoeding.

Het programma begint om 9 uur en eindigt rond 13 uur en gaat door in het Groen Kwartier in Antwerpen.

Kostprijs is 25 euro per persoon inclusief mijn eerste boek ‘Footsteps’ als afsluiter van de dag!!

Enkel één sessie volgen ( natural running, yoga, lactaat of gezonde voeding) komt op 10 euro per persoon.

Inschrijven kan tot uiterlijk 18/06/16 per mail naar footrooms@maisonjohn.com ( contactpersoon: John Rooms) en door vooruitbetaling op rekeningnummer BE63 7390 1294 0508 van Footrooms Academy. Voor eventuele vragen kan je terecht op 0491 593308.

Tip: blijf deze pagina volgen. Ook in het najaar organiseren wij initiatieven rond gezond, efficiënt en natuurlijk lopen.

Lopers op het strand

 

Eén opmerking over 'Eerste Natural Running Day'

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: