Nature Running?

Nature running heeft vanaf nu zijn eigen website http://www.naturerunning.be

Als concept is nature running ontstaan vanuit manuele therapieën zoals voetreflexologie, triggerpointmassage en acupressuur. Therapieën die alle drie zeer effectief werken rond bewegingsproblemen en (sport)blessures. Het is opvallend dat veel problemen van voeten, enkels, onderbenen, knieën, heupen en lage rug ontstaan door een inëfficiënte of onbestaande manier van bewegen. En het is des te leuker om vast te stellen dat eens iemand verlost is van zijn of haar pijn er spontaan een drang ontstaat naar bewegen in al zijn vormen. Footrooms.academy reikt verschillende vormen van bewegen aan met bijzondere aandacht voor het hardlopen. Mijn kijk op hardlopen is ontstaan vanuit mijn eigen verhaal ( boek Footsteps, bol.com) en heeft uiteindelijk geleid tot het bundelen van die aanpak in een apart verhaal, nature running.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: