Hou een dagboek bij

Lopen, liefst meerdere keren per week, werkt verslavend. Vaak sluipt daar ook een systeem in. Een systeem waarop je lichaam gaat drijven en waarmee je de beste sensaties uit dat lopen kan halen. Dat systeem kan je aanvoelen maar nog beter is om het te ontdekken, dat gaat vaak sneller. En daarvoor heb je een dagboek nodig. Je schrijft op wat je getraind hebt, je schrijft de resultaten van wedstrijden op, je beschrijft je trainingsijver, … Doe dat een voldoende lange periode en je zal bepaalde dingen beginnen zien. Welke trainingen zijn leuk, welke wedstrijden, hoe waren de resultaten na een bepaald type training, …

Probeer het eens.

http://www.learntorun.eu

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: