Ontspan

Trainen is voelen. Voel een tempo, voel je adem, voel een ritmeverandering, …. Waarnemen is bewust kijken met je zintuigen. Lopen doe je zo lang mogelijk ontspannen en bewust van je eigen mogelijkheden. Zodra je bezig bent met de anderen, verplaatst je je aandacht en wordt alles veel complexer. De ontspanning wordt inspanning. Het doel wordt heilig en de weg daar naartoe plots minder interessant. Alle info gaat verloren. Elke training gaat over jezelf en bewust bezig zijn. Blijf daarom zolang mogelijk ontspannen.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: