Geen gevoel in mijn tenen!

Soms zit de oorzaak van een voetprobleem niet waar de hinder of pijn zit. Een vaak voorkomend euvel bij een hardloper zijn gevoelloze tenen. Er zijn verschillende oorzaken echter eentje moet je altijd direct nakijken, de spieren die op je kuitbeen liggen. De peroneus-groep zijn minstens met drie en sturen onze voet aan – plaatsen op de grond, optillen, losschudden – en hebben geen tegenhanger wat inhoudt dat ze al het werk zelf moeten doen en dus als eersten vermoeid geraken. Daar krijg je dus vermoeide onderbenen van. Tip is dus om altijd die spieren te masseren als je last hebt van gevoelloze tenen. Succes!

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: