De Kracht van Hardlopen

Geloof in eigen kunnen ondanks de uitdagingen, is de kern van mijn hardlopen

Binnenkort ( maart vermoedelijk) verschijnt mijn volgend boek in de winkel. Voorlopig een beperkte oplage omdat het met eigen middelen tot stand komt. Daarom organiseer ik samen met mijn uitgever Beefcake Publishing een crowdfunding. En om eerlijk te zijn heb ik dus je hulp nodig om het boek op een mooie manier gelanceerd te krijgen. Met persmomenten, events, een uitdagende cover, …

Net geen 40 jaar loop ik op dit moment en het hardlopen was altijd een deel van mijn pad. Vooral na mijn hersentumor ( ik was tot 15) als puber werd het hardlopen alomtegenwoordig. Eerst al een hulpmiddel in mijn zoektocht naar zelfvertrouwen en een identiteit, geleidelijk aan als middel om mezelf een ‘podium’ te geven als prestatieloper, om te verworden tot uitlaatklep en soms een vlucht uit het alledaagse en uiteindelijk uit te groeien tot een manier om anderen enthousiast te maken over die loopschoenen en dat loopwereldje als natural running coach. En alles daartussen mogen we ook niet vergeten.

Mijn pad is gelijklopend met het pad van andere hardlopers. Dat probeer ik in dit boek aan te tonen. Wijze lessen leer je al hardlopend. Die lessen krijg je tijdens een wedstrijd. Die lessen krijg je op training. Die lessen krijg je van medelopers. Die lessen krijg je door de talrijke ongemakken en blessures. Voor mij zijn dat eerder signalen om een andere weg in te slaan. Soms lang aarzelend om links of rechts te gaan maar altijd overtuigd dat de inzichten zich aandienen op de juiste momenten. En uiteindelijk verander je van richting.

Een fijn boek om te schrijven. De woorden uit het hart zijn vaak de eenvoudigste om toe te vertrouwen aan een wit blad papier heb ik ondervonden.

En om dit werk dus zijn juiste plek te geven, heb ik je hulp nodig. Ik hoop oprecht dat je dat ziet zitten. Bekijk het even.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: