Become a member

Veel vragen krijg ik de laatste weken rond onze werking. Hoe zit dat juist met die abonnementen? Geven jullie enkel schema’s? En die groepstrainingen, moeten die apart betaald worden? Daarom deze post met een korte samenvatting. Aarzel na het lezen niet om ons ook via ook via instagram ( @footroomsrunning) te volgen. Dan blijf je nog meer up to date.

De basisgedachte van de Academy is het vormen van atleten en hen laten begrijpen wat ze aan het doen zijn. Daarvoor organiseren we dus groepstrainingen, online trainingen en opleidingsmomenten. In elk daarvan komen aspecten aan bod die je als hardloper dient te ontwikkelen. Zo staan we stil bij je ademhaling, je voetafwikkeling, je cadans, je elleboogbeweging, je bekkenrotatie, … en zal je schema altijd rekening houden met de accenten die je nog moet ontwikkelen. We werken dus methodisch om je als atleet te vormen. En afhankelijk van je abonnement krijg je dus toegang tot één of meerdere van die initiatieven.

Basics of Running

Deze formule bevat al onze opleidingsmomenten en groepstrainingen. Enkel ontvang je geen schema. Ideaal voor atleten die werken met een coach. Ik denk hier aan bv. triatleten maar evengoed atleten die lopen als onderdeel van een ander discipline. Kostprijs 60 euro/maand.

Long Haul

Abonnement waarin alles vervat zit. De verschillende groepstrainingen (woensdag, vrijdag en zaterdag), de online trainingen, alle opleidingsmomenten en uiteraard je schema. Voor alle afstanden. Ook ontvang je een teamjasje. Kostprijs 90 euro/maand.

Elk abonnement ontvangt onze wekelijkse nieuwsbrief met oa. tips, trainingsmethodiek en de kalender met initiatieven.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: