Natural Running Advanced !

Footrooms Running Academy promoot gezond, efficiënt en blessurepreventief lopen en dat zal ook in 2017 de rode draad in de trainingen zijn. In de maanden januari, februari en maart richten we ons op het verbeteren van de loopcoördinatie en leggen we de basis voor 23 april 2017, de dag waarop de straten van Antwerpen zich vullen met duizenden loopschoenen.
Wat houdt het allemaal in?
Vanaf januari zal in groep getraind worden, overwegend in het nachtegalenpark. Er zal voor specifieke trainingen uitgeweken worden naar een hardlooppiste waar we op dat moment terecht kunnen.

Technische Fiche:
Start : 14 januari
Inhoud: 5 trainingen (data verderop) van telkens 1u.30. Ik heb de duur iets verlengd om voldoende aandacht aan zowel warming up als cool down te kunnen geven.
Aanvangsuur: Op zaterdag stipt om 10 uur. Opgelet: indien de groep te groot zou zijn, splits ik op in twee groepen en dan kan het aanvangsuur aangepast worden.
Plaats: Er wordt getraind in het nachtegalenpark (bij slecht weer wordt uitgeweken naar het groen kwartier) en eventueel op een piste.
Een alternatieve datum wordt gezocht wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten.

Doelstelling van de module
Naast een noodzakelijke accent optimale techniek opteert de Academy voor een aangepaste souplessemethode om de loopcoördinatie te optimaliseren.
PREVENTIE: Tijdens elke training zal aandacht gegeven worden aan typische hardloopblessures en wat je eraan kan doen. Uiteraard kan je ook zelf een vraag stellen omtrent een specifiek probleem.

Voor wie?
Voor elke gemotiveerde recreant, prestatieloper of wedstrijdatleet.

Kostprijs:
De module komt op 100 euro/persoon voor trainingen (5 trainingen) en inschrijven kan door vooruitbetaling via overschrijving of contant en dient voldaan voor de eerste training. Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar footrooms@maisonjohn.com.

INBEGREPEN: Na elke training wordt aangegeven wat er tussen twee trainingen kan getraind worden op basis van 2 à 3 trainingen per week.

Trainingen:
1. Zaterdag 14 januari
2. Zaterdag 28 januari
3. Zaterdag 4 februari
4. Zaterdag 18 februari
5. Zaterdag 4 maart

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: