Mag ik met Newton lopen?

Dit is het antwoord op de vraag van een klant of hij nu wel of niet met Newton loopschoenen mag trainen. Newton behoort tot het gamma voorvoetlanders.

Hey X, zeker aan je houding werken met accent op stabiliteit en kuiten. Ikzelf loop op dit moment met asics en newton, de twee uitersten dus. Uit ervaring leer ik dat een zoektocht naar optimaal loopprofiel geen vaste keuze van schoenen is. Elke schoen heeft voor – en nadelen. Enkel door voortdurend de prikkels af te wisselen evolueer je en vermijd je problemen.

footrooms@maisonjohn.com

Eén opmerking over 'Mag ik met Newton lopen?'

  1. ik hoop dat ik mezelf niet moet verantwoorden omdat ik tussen twee klanten door een en ander beantwoordt. Jammer dat jij dit zo aanvoelt. ik ben rond 21.15 ( na mijn volgende klant) thuis.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: