Loop Traag !!! Run slow !!!

De loopbeweging en de wandelbeweging zijn totaal verschillend in mijn visie.
Door traag te lopen train je zenuwbanen om het optimaal looppatroon en daardoor ook de ontspanning van oa de achterste spierketen, te bereiken.
Met traag te lopen blijf je beter gefocused op die beweging en kan je heel ontspannen lopen. Door de snelheid op te drijven speelt kracht een steeds grotere rol en is het optimale looppatroon aanleren zeer moeilijk. Daarom is dat traag en ontspannen lopen essentieel.
Running and walking are two different things.
When running slow, you optimize your running gate by staying relaxed and focused on the movement. If you start running fast, you immediately use more power and tension on muscles augments. Souplesse and focus on movement disappear immediately and you loose your optimal running gate. Speed is to be trained only a few times a week or in races.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: