Reflexologie

Binnen reflexologie wordt ervan uitgegaan dat zones op de voeten, de handen, de oren, … overeenstemmen met delen ( weefsels, organen, spieren, …) van ons lichaam en dat er door het zetten van druk op die zones een positieve stimulans op gang komt waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam zich optimaliseert.
De techniek kent tal van toepassingen met als hoofddoel de doorbloeding te stimuleren en de beweeglijkheid te activeren.
Maison John Footrooms richt zich binnen het universum van de reflexologie op voetreflexologie, triggerpointmassage en fasciamassage van de voeten, de enkels en de onderbenen. Andere delen van het lichaam worden gemanipuleerd enkel wanneer het bewegingsapparaat niet optimaal werkt.

 

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: