Morning Fat Burning Run in Antwerp

Wij zijn allemaal suikerjunks en opgevoed in de overtuiging dat we suiker nodig hebben op geregelde tijdstippen om de dag door te komen.
Dat klopt niet. Je kan je lichaam leren om te presteren zonder die afhankelijkheid door het gebruiken van een reserve die in vergelijking met glucogeen ( opgeslagen suiker) onuitputtelijk lijkt, VET.
De ochtendloopjes die Footrooms Running Academy organiseert draaien volledig rond het omvormen van de energiehuishouding naar dit energiesysteem en zijn opgebouwd uit rustige oefeningen en een traag duurloopje van 45 ‘ ( ongeveer 6 à 8 K/u.)
Iedere woensdagochtend om 8.30 uur vanaf 27 januari verzamelen we ter hoogte van de Jules Bordetstraat in het Groen Kwartier te Berchem.
Kostprijs per maand ( 4 trainingen gemiddeld) is 50 euro, prijs voor drie opeenvolgende maanden is 120 euro. Juli en augustus worden als één maand gezien ( zie opmerking).
Opmerking:
In de periode van 15 juli tem 15 augustus zijn er geen trainingen.
Inschrijven kan je vanaf 1 januari 2016 en doe je per mail naar footrooms@maisonjohn.com en door het juiste bedrag over te schrijven naar BE63 7390 1294 0508.
Op 27/01 gaat de eerste training door als kennismaking. Bedoeling is dat ik uitleg wat de doelstellingen van de aanpak zijn en jullie voeling geef met de manier van trainen. Die training is GRATIS. Pas vanaf februari betaal je maandelijks voor 4 trainingen. OPGELET: ik beperk het aantal deelnemers zeer strikt. Inschrijven kan via mail footrooms@maisonjohn.com. Ik sluit de inschrijvingen af zondagavond 17/01.

Eén opmerking over 'Morning Fat Burning Run in Antwerp'

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: