Running Days are coming !!!!

Iedereen weet ondertussen wel dat ik een eerste boek uitgebracht heb, misschien hebben sommigen het al gelezen.
In Footsteps probeer ik een antwoord te geven op de vraag ‘Wat is eigenlijk sportreflexologie?” en gaandeweg zal duidelijk worden dat in het antwoord bewegen en herwinnen van de beweging een cruciale rol spelen. Uiteindelijk wordt bewegen bij heel veel lopen of hardlopen.
In het boek probeer ik iedereen op een eenvoudige manier zijn of haar energetisch loopprofiel te laten ontdekken door een techniek te gebruiken, iets wat iedereen in onze vluchtige maatschappij vergeten is, zo eenvoudig dat je al heel goeie redenen moet hebben om het lopen niet te proberen.
En daarom organiseert Footrooms Running Academy twee Running Days. Het doel van die dagen is je de eenvoud van het lopen leren kennen en laten ervaren hoe snel iedereen een loopbeweging kan ontdekken.
 Lifestyle12
Op zondag 19 april en zondag 17 mei organiseer ik in The Mood Studio twee voormiddagen rond de vraag ‘ Hoe begin ik met hardlopen?’ en ‘Loop ik eigenlijk wel goed?’. De antwoorden vind je terug in mijn boek Footsteps, maar ze al doende ontdekken is een absolute aanrader en het geheim in de aanpak maakt het nog spannender.
Zowel op 19 april als op 17 mei is er plaats voor telkens 20 personen, snel zijn is de boodschap.
Praktisch:
Locatie: The Mood Studio, Frankrijklei 71, 2000 Antwerpen.
Aanvang: 10 u.
Einde: rond 13 u.
Dagindeling is een combinatie van uitleg, oefeningen en looptraining. Wie geen loopschoenen heeft, geef gerust een seintje.
Inschrijven doe je het best door op deze mail te reageren naar footrooms@maisonjohn.com .
Uiterste datum van inschrijving is vrijdag 3 april 2015.
Kostprijs: 15 euro ( zonder boek), 30 euro met boek
(normale verkoopprijs 16,65 euro).

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: