Het is zover!!!

Sinds kort werk ik samen met een uitgever om mijn boek rond half maart op de markt te brengen. De keuze was uiteindelijk niet simpel, veel factoren speelden een rol maar ik ben bezweken voor het voorstel van uitgeverij boekscout, een nederlandse print-on-demand –uitgever waarvan de aanpak mij behoorlijk bevalt.
Promo
Een boek lanceren vraagt natuurlijk een beetje creativiteit. Om u een idee te geven, hieronder een paar voorbeelden.
Ik ben van plan om running classes te organiseren met als doel de basisprincipes van beweging en lopen uit te leggen. Twee voormiddagen vol tips en weetjes rond bewegen en hardlopen. Binnen een paar weken vernemen jullie hier meer over.
Uitgeverij Boekscout verstuurt naar alle winkels in België en Nederland een aankondiging om de lancering te promoten, waarna elke boekhandel in de Benelux Footsteps via het centraal boekhuis (CB) kan aankopen.
Uiteraard heb ik ook aan jullie gedacht. De uitgever zal éénmalig naar wie het wenst een mail versturen met de mogelijkheid om het boek aan te kopen. Dat kan wel niet zomaar. Het gaat hier om een commercieel aanbod van een partij (boekscout) die jullie mailadres van mij zal krijgen. Indien je hier geen bezwaar tegen hebt, stuur aub. een mailje naar footrooms@maisonjohn.com met als onderwerp footsteps en jullie akkoord tegen uiterlijk vrijdag 27 februari 2015. Het ontvangen van de mail is uiteraard nog geen aankoop.  En jullie mailadres wordt enkel hiervoor éénmalig gebruikt.
De volgende weken worden dus best spannend en tegelijk ongelofelijk serieus. Om jullie nog meer benieuwd te maken, heb ik hieronder een fragment uit de proloog gepubliceerd.
Heeft u nog vragen, aarzel aub. niet en laat het mij weten op hetzelfde email-adres footrooms@maisonjohn.com.`

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: