De Kracht van Hardlopen

De Kracht van Hardlopen, mijn nieuwste boek.

Hardlopen was er altijd al. Zolang ik mij kan herinneren heb ik op het ritme van mijn loopschoenen door het leven gelopen. Die uitspraak komt van mij maar kon evengoed van een collega hardloper zijn. Daarover gaat mijn volgend boek. Het hardlopen als anker op bepaald momenten in ons leven. De ups en de downs, maar dan met loopschoenen aan om je weg te zoeken.

Het eerste deel van het boek zijn verhalen van collega’s of van mezelf waarin het hardlopen een hoofdrol had. In deel twee neem ik afstand en probeer verschillende motivaties om te hardlopen te bundelen om dan uiteindelijk in deel drie een trainingsmethode rond hardloopbewustzijn voor te stellen. Een manier van trainen waarin elke training een doel heeft anders dan louter fysiek je lichaam kneden.

Het boek komt uit voorjaar volgend jaar, in januari starten we een crowd funding. Wil je op de hoogte blijven van alle initiatieven, drop even je email in een PM of gewoon hieronder. Mijn dank gaat oprecht uit naar Uitgeverij Beefcake Publishing en in het bijzonder naar Inan Akbas om hierin te geloven. En naar Bie Noé om dit hoofdstuk mee te lopen.

Wordt vervolgd.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: