GARMIN versus Polar (to be continued)

ik loop met beide, maar bij mijn Forerunner gebruikt ik nooit de HR meter. ik vertrouw de borstband niet. Polar heeft het ook mogen ondervinden dat de sluitingen stuk gaan indien te snel gebruikt.

Garmin heeft hetzelfde probleem, dus gebruik ik hem niet daarvoor, wel om de afstand en snelheid aan te geven. vind ik leuk, daarom.

maar toch ben ik niet wild van Garmin, van polar ook niet maar wel van hun kwaliteit dat moet gezegd. het gebruiksgemak van Garmin laat te wensen over, tenzij de nieuwe generatie Forerunners nu veel beter zijn, maar daar ben ik niets mee. ik loop nu en koop mij niet per seizoen een nieuw klokje. wat mij ook stoort zijn het uitblijven van goeie trainingssoftwares, of noemen ze Garmin Training Center geweldig? Polar heeft trouwens ook wat problemen, werkt hun sonic link nu eigenlijk wel?

Garmin beschikt over een GPS om de routes up te loaden, etc. Is er iemand die dat gebruikt? Ik snap het niet, heb er het geduld niet voor.

Of de verschillende keuzes, rondesnelheid, snelheid, …. en hoe meer op het scherm hoe onleesbaarder.

Voor mij is het  onbeslist op dit moment, ze doen allebei hun best. Vooral met fietsen verdienen ze vermoedelijk in de sport hun boterham.

Maar of er veel hardlopers werken bij de twee?

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: