Blessures en Natural Running

Blessures zijn een hulpmiddel. Ze leren je wat. Een blessure onstaan door een trauma, een overbelasting, …. is uiteindelijk niet meer dan een onbalans. Je lichaam herstelt hiervan maar kan best wat hulp gebruiken tijdens het genezingsproces.

Focus niet alleen op de pijnzone. Je spant je lichaam dan meestal op om het ongemak van de impact tijdens de beweging op te vangen. Focus daarom eerder op een andere beweging, een betere ademhaling, …

De kern van mijn boek zijn misverstanden die ons denken als atleet beïnvloeden. Er zijn je schoenen, er is je manier van bewegen, …. Door te beseffen dat het niet meer dan aannames zijn, besef je dat het ook anders kan. In het tweede deel van mijn boek probeer ik je daarom met tips, oefeningen en aangepaste looptraining te laten ontdekken wat jouw natuurlijke loopstijl ( natural running) is. Dit boek beschrijft ook de wijze waarop mijn Academy vorm heeft gekregen.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: