En toen startte ik een petitie

Het bericht is niet van mij, helaas, maar we kunnen 8 seconden niet laten beslissen over een schitterende carrière!

runhedwigrun

Vol verwachting zat ik maandagavond voor de t.v…  De documentaire ‘De mooiste marathon’ van Geertjan Lassche werd uitgezonden. Hierin worden marathonloper Michel Butter en zijn coach Guido Hartensveld een jaar lang gevolgd in de aanloop naar de Marathon van Amsterdam eind 2015. Butter wilde zich daar kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Uiteraard wist ik op het moment dat de docu begon al dat het hem niet gelukt was. Ik wist ook al dat zijn kans om zich opnieuw te kwalificeren in Rotterdam of Londen verkeken is vanwege een kuitblessure; hij heeft te weinig tijd om op tijd te herstellen.

Schermafbeelding 2016-03-31 om 14.47.42.png

En toch leefde ik weer volledig mee toen ik de poging en de hele periode eraan voorafgaand opnieuw zag. Ik moedigde hem aan en prevelde; “kom op, je kan het!” Mijn lief keek mee en ik verontschuldigde me dan ook voor mijn achterlijke gedrag…

De film loopt niet…

View original post 641 woorden meer

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: