De praktijk verhuist !!!!

Vanaf 28 juli zitten we in een prachtige nieuwe locatie in het Groen Kwartier te Antwerpen. Het voormalige militair domein gelegen tussen de Boomgaardstraat en de Lange Leemstraat kreeg een aantal jaar geleden een nieuwe bestemming tot woon – en leefzone.Schermafbeelding 2015-07-08 om 14.04.45 Het domein is volledig ontsloten en heeft daardoor meerdere toegangswegen. De praktijk is gelegen in de Parkzone, een rustige uithoek van het oud militair domein. In dit stukje groen werden drie appartementsgebouwen ingepland, alle drie voorzien van de nieuwste energiezuinige technieken,  bijzondere akoestische isolatie en optimale aandacht voor de algemene leefkwaliteit. In gebouw W ligt de praktijk op het gelijkvloers. De nieuwe praktijk zal bestaan uit:

  1. één ruimte voor manuele behandelingen
  2. één ruimte voor looptechnische analyse en training.
  3. één multifunctionele ruimte waar oa. de opleiding rond efficiënt lopen zal georganiseerd worden.

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met tram 4 tot aan halte Lamorinière. De toegang tot het terrein ligt aan het Wapenplein dat overgaat in de Jules Bordetstraat. Zodra je hier bent, zie je aan je rechterzijde drie gebouwen in het park liggen, eentje verdoken achter de anderen. Dat is blok W. Met de fiets rij je het terrein op via de Marialei en ga je direct links de Jules Bordetstraat in. Halfweg de gaanderij vind je aan de linkerkant de toegang tot de Parkzone. Via de Boomgaardstraat kan je op twee punten het terrein oprijden en ga je via de Albert Claudestraat naar de Jules Bordetstraat. Met de wagen kan je parkeren op het terrein of in de directe omgeving en een stukje lopen richting Jules Bordetstraat. Voor inlichtingen graag mailen naar footrooms@maisonjohn.com.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: