Is Herbalife het alternatief voor de snelle hap?

Zoals zovelen heb ik helaas overdag te weinig tijd en aandacht voor een behoorlijk middagmaal, een behoorlijk ontbijt. Hou daarbij nog rekening met op regelmatige basis trainen en ik grijp nogal vlug naar snelle suikers, een broodje, …. Dit om dat hongerig gevoel weg te nemen en door te doen.

’s Avonds lukt het wel altijd om behoorlijk ( gekookt) te eten.

Een paar weken geleden heb ik Herbalife ontdekt. Niet het bedrijf maar wel de produkten. En gebruik nu de Formula 1 Shake dagelijks als ontbijt en meestal ook als middagmaal. Altijd wel aangevuld met fruit of noten, of de beiden. Kwestie van zeker niet om te vallen.

De belangrijkste reden om dit te doen voor mezelf is dat te eenzijdige voeding er voor zorgt dat spiermassa afneemt, dat te veel energie gaat naar de spijsvertering ( namiddag dip) en dat suikers suikers vragen. Op de duur eet je niet meer maar snoep je alleen nog.

Sinds twee weken heb ik dat onder controle en merk is dat mijn spieren terug sterker worden. Vrij simpel te testen, doe dagelijks set ups en je weet het na één week. Ook tijdens het lopen merk ik meer power. De shakes zijn duidelijk behoorlijk uitgebalanceerd.

Binnenkort start ik met het gamma specifiek voor duursporters met lage intensiteit ( de meeste hardlopers in deze periode van het jaar) zowel voor voeding als vochtopname.   De laatste test alvorens misschien euforisch te worden.

voor inlichtingen +32 3 345 64 03

 

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: