Footrooms blijft positief ( Corona update)

Goeiemiddag,

Bijzondere tijden vragen bijzondere maatregelen.

Een pandemie is een uitdaging. En daar moet gepast op gereageerd worden. Op macroniveau zijn de maatregelen sinds vrijdag bekend. Maatregelen die ons sociaal leven quasi lam leggen met als doel het niveau van besmetting te doen dalen. We kunnen dit alleen maar toejuichen. Enkel kunnen wij ook op microniveau gepast reageren. Die insteek is anders. Gericht op positiviteit, engagement en geloof in de toekomst. Een aanpak die voor mij volledig draait rond de vraag: “Hoe kan ik als coach, reflexoloog en therapeut voor jullie beschikbaar blijven met inachtname van de regels en het verzekeren van jullie veiligheid.

Het grote verschil met de eerste lockdown was dat het seizoen uitnodigde om naar buiten te gaan, een picknick te organiseren in het park, … Er was vanuit de natuur letterlijk zuurstof te putten. Nu is het anders. De natuur trekt zich terug, de dagen zijn korter, de regen is wat dominanter, … kortom de setting is minder leuk. Vandaar dus de vraag die anders is en ook mijn antwoord is verschillend. Nu blijf ik voor jullie meer dan beschikbaar. En dit met inachtname van de regels en ieders veiligheid.

Hoe ziet het er vanaf morgen in de praktijk uit?

  • Traditionele voetreflexologie met als doel relaxatie wordt gedurende 6 weken onderbroken. Wie nood heeft aan een gesprek kan een afspraak voor een online videocall boeken. Het tarief hiervoor is 35 euro.
  • Intuitieve coaching waarbij het aanraken van de voeten eerder een middel is maar niet noodzakelijk, gaat volledig online. In de eerste periode heb ik daar zeer fijne resultaten mee gehad. De gemaakte afspraken kunnen behouden blijven. Uiteraard is deze vorm nieuw en heb ik alle begrip als je even wil onderbreken.
  • Sportreflexologie gaat volledig door ofwel online ofwel buiten. Telkens op afspraak zonder aanraking maar met een nieuwe aanpak naar testing, evaluatie en opvolging. Tarief blijft identiek.
  • Loopcoaching & Looptechniek wordt individueel uitgebreid telkens op woensdag, donderdag en vrijdag in Antwerpen en de andere dagen in Knokke. Er wordt afgesproken outdoor. Tarief blijft identiek.
  • NIEUW. Mindful Running. Lopen heeft een bijzondere mentale component. Die wek je op door te spelen met ademhaling, je voetbeweging, … Een bijzondere loopsessie. Enkel op afspraak. Op woensdag, donderdag en vrijdag. Tarief hangt af van de duur.
  • Aankoop loopschoenen. Uiteraard stoppen we niet om elke loper van het juiste schoeisel te voorzien. Een herhaalaankoop kan perfect via mail of via de website ( footroomsrunning.academy) en je eerste paar newtons organiseren we op afspraak via een videocall waarbij ik je een aantal oefeningen laat doen om je juiste type te bepalen.
  • De groepstrainingen worden vervangen door infomomenten via zoom. Momenten waarbij ik als coach zal stilstaan bij voeding, schoeisel, supplementen, vormen van training, … Voor degenen met een abonnement is dit uiteraard gratis. Voor geïnteresseerden zonder abonnement komt deelname aan zo’n infomoment op 10 euro.  Dit maakt deel uit van je trainingsschema waarbij lopen de essentie blijft.
  • Mijn livestream blijft doorgaan op vrijdag om 8 uur via facebook. Uiteraard gratis voor iedereen.
  • Er komen een paar specifieke opleidingen bij. Wie hiervoor interesse heeft, stuur even een mailtje zodat ik je op de hoogte kan houden.

Heb je een vraag, aarzel niet. En stuur me een mailtje.

Fijne groeten en laat ons contact houden,

John

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: