Testen op locatie

Ik kom naar je toe om te testen ( of toch ongeveer). Testmomenten voor http://www.newtonrunning.eu kunnen in Antwerpen ( op locatie in het nachtegalenpark, stadspark of nieuw zuid) en in Knokke ( sportstadion). Een loopschoen testen doe je het best in een zo loopnormale omgeving mogelijk. In een sportwinkel op een loopband of tapijt met een aantal camera’s die je filmen komt zeer overtuigend over maar heeft naar mijn gevoel een negatieve impact op je manier van bewegen. Vaak ben je wat gestresseerd door het moment of de omgeving, misschien niet perfect opgewarmd, wil je laten zien dat je goed kan lopen en gedraag je je anders, … Behoorlijk wat redenen kunnen je natuurlijke, ontspannen manier van bewegen veranderen. Om dit op te vangen organiseer ik op ‘vertrouwde’ locaties testmomenten. En met vertrouwd bedoel ik normale loopomgevingen. Het doel is om je op een juiste manier in te schatten en te kunnen adviseren.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: