ontspannen? vergeet het.

wie kent niet dat gevoel van op het einde van een werkdag te willen uitblazen, op restaurant of languit in de zetel. om zoveel mogelijk te ontspannen.

dit is louter een illusie. je ontspant niet.

mentaal denk je misschien dat ontspanning is opgetreden maar de luttele uren dat je niets doet, is je lichaam wel nog altijd volop bezig met verwerken. het stress niveau dat je ervaart zal lager zijn , maar op de achtergrond tikt de tijdbom rustig verder.

fundamenteel ontspannen is van een geheel andere orde. het gaat hier over het loskomen van je dagelijkse sleur, je verantwoordelijkheden, je misschien o zo boeiende carrière. echt alles loslaten.

om dit te kunnen moet je loskomen. echt loskomen. helaas heb je daar een zetje voor nodig. yoga is zo een weg, voetreflexologie is er zo nog eentje.

je voeten zijn een spiegel, een afdruk van je lichaam en zijn op te delen in zones waarbinnen organen, functies en zintuigen terug te vinden zijn.

een voetreflexoloog bewerkt of manipuleert deze zones en werkt zo blokkades weg. Enkel op die manier kan permanente ontspanning ontstaan.

de bedoeling is om je constante gevecht met stressfactoren en het gepast reageren hierop te stoppen, een halt toe te roepen. al is het maar voor een uur.

door gericht te ontspannen, bewust te ontstressen verdwijnen stressblokkades en kan energie weer vrijelijk stromen.

inzichten zullen veranderen, accenten worden anders gelegd, presteren wordt beter, …

doe je zelf dus een plezier, ga eens niet op restaurant, maar probeer een voetreflexoloog.

als je vragen hebt, info@footrooms.com

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: