sport met voetreflexologie

sport is intens, vraagt heel veel van lichaam en geest. sport blijft enkel leuk wanneer de recuperatie de inspanning kan volgen. wanneer de atleet recupereert van zijn inspanning kan hij optimaal trainen. en trainen leidt tot resultaat. en daar draait het op.

voetreflexologie helpt het recuperatievermogen van het lichaam optimaal. alle noodzakelijke functies worden in balans gehouden of gebracht. de zuurstofopname, het bewegingsapparaat, de spieren, het cardiovasculair systeem, …

voetreflexologie dient een wezenlijk bestanddeel te zijn van het trainingsschema van een atleet.

meer info? mail naar john.rooms@telenet.be

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: