Waarom haten we harde schoenen?

Simpel, omdat ze eerlijk zijn

Een harder type schoen of maw een schoen met minder demping genre #merrell of #vivobarefoot of #vibram hun modellen die enkel beschikken over een buitenzool en zeer weinig middenzool, laten je direct voelen waar je lichaam zijn eigen dempend vermogen kwijt is of waar het minder optimaal werkt. Dat is zeer confronterend en vraagt wat aandacht. En ben je bereid om dat te doen? Daar zit het confronterende. Met zwaar dempende schoenen heb je dat gewoon veel minder. En je geraakt daar ook een eind mee verder.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: