Onze abonnementen

Trainen bij de Academy? Voor alle niveau’s met één voorwaarde. Je recentste loopschoenen zijn best al gebruikt en je bent op zoek naar een oplossing om je loopervaring langer, verder of sneller te maken.

Alles draait bij mij rond het vinden van een evenwicht tussen trainen op afstand, snelheid, weerstand en aandacht voor je manier van bewegen. Je loopstijl is uiteindelijk de missing link om echt fijn te lopen en succesvol te zijn. Niemand wil graag geblesseerd uitvallen of merken dat het net niet lukt allemaal omdat het lichaam niet mee wil. Bewust je looptechniek onderhouden en de aandacht hiervoor integreren in je looptraining is vooral niet saai te noemen, vaak zeer pittig en na de training razen de endorfines vaak nog door je bloed. Zie je dat allemaal zitten? WELKOM.

Er zijn 3 abonnementen waaruit je kan kiezen:

  • Just Train with us: je kan naar de wekelijkse groepstrainingen ( 2) op woensdag en zaterdag komen, je kan de verschillende online-momenten volgen en je krijgt altijd een uitnodiging als we een bijkomend initiatief doen. Kostprijs 30 euro per maand en ideaal voor zij die al een schema hebben en/of met een coach werken of die gewoon nog willen ontdekken of hardlopen hun ding is.
  • Basics of Running: hier draait alles rond je schema. Wekelijks ontvang je van mij je trainingsschema opgemaakt volgens de principes waarmee ik werk en aangepast aan je niveau en doelstelling. Je kan één keer per maand naar een groepstraining komen of naar het maandelijks trainingsmoment in Knokke. Kostprijs 60 euro per maand.
  • Long Haul: De vorige twee abonnementen samen en dus de full option. Alles wat ik doe zit in dit abonnement vervat. De trainingen ( groeps en online), je schema, de verschillende opleidingsmomenten. Kostprijs 90 euro per maand.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar footrooms@icloud.com. We plannen een gratis intake en kunnen starten. Mijn recenste boek Learn to Run ontvang je als welkomstcadeau.

De groepstrainingen gaan door in het Antwerpse. In Knokke wordt één keer per maand getraind op zondag.

thank you for this comment, john

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: